taxacions Express

Necessita una taxació en menys de 24 hores?

Taxació idònia com a primera referència per compravenda, càlcul d'inventaris, herències, subhastes, comparativa de preus, valoració orientativa, etc.
Aconseguirà un valor estimat en un temps rècord. Si després desitja o necessita una taxació oficial li descomptarem l'import abonat al preu del cost final.

Us advertim que una taxació en línia és sempre una aproximació. Aquesta basada en les fotografies que vostè ens envia pel que no podem emetre certificats d'autenticitat ni garantir al 100% qualitat real de la peça.

Només en el cas que puguem veure la peça podríem emetre un altre tipus d'informes, però les nostres tarifes són diferents a les publicades

Aconseguirà un valor estimat en un temps rècord. Si després desitja o necessita una taxació oficial li descomptarem l'import abonat al preu del cost final.

Amb aquests senzills passos podrà conèixer via email el valor estimat de la seva obra en un termini no superior a 72 hores (tres dies laborals), per tan sols 25 .- €. Taxació sense validesa judicial.

Perits associats li passarà un pressupost i no es realitzarà cap taxació fins que aquest pressupost estigui aprovat i abonat.

Perits associats es reserva el dret de modificar les presents condicions generals de contractació, i / o les condicions particulars que, si escau, s'incloguin.

En el supòsit de no verificar-se el pagament de la provisió de fons sol·licitada, s'entendrà que el client ha desistit de l'encàrrec. * 24 hores a comptar de la recepció del pagament.

Anta
Perito-tasador
movil.png

609 609 260 300

609 260 300

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now