QUIÉNES SOMOS

Som un gabinet pericial de reconegut prestigi, format per un equip multidisciplinari de professionals.
El nostre gabinet té com a principi, la qualitat en el desenvolupament dels serveis prestats, respectant sempre la serietat i ètica en les seves actuacions d'acord al codi de bones pràctiques de l'exercici professional.


La prova pericial és l'argument objectiu més sòlid del procediment judicial, sigui quin sigui el seu objectiu, i nosaltres som plenament conscients.


La nostra meta és que els nostres clients obtinguin total satisfacció en el servei prestat.
Des de l'any 2000, vam treballar amb la clara idea d'unificar criteris en el desenvolupament del coneixement i la tecnologia de la perícia i innovar en les funcions pròpies del perit.

serveis

En Perits associats estem al seu servei per a la tramitació, elaboració i assessorament de tot tipus d'informes pericials.
L'equip de tècnics està altament qualificat per realitzar els informes acord a les seves necessitats.
Els nostres informes tenen validesa davant tots els estaments jurídics i administratius.
Li oferim un equip de perits d'alta qualitat professional i una proximitat que facilitarà la nostra comunicació des del primer moment.

Per a qualsevol tipus d'informació, suggeriments, comentaris aclaridors etc., pot posar-se en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic, WhatsApp o trucant als següents telèfons. 609 260 300

609 260 300

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now