Per la present li oferim la nostra col·laboració i serveis per tal d'aportar solucions integrals en qualsevol camp de les perícies judicials, d'acord amb la Llei 1/2000, de 7 de gener, d'enjudiciament civil, on es refereix la figura del perit i el seu dictamen com a mitjà de prova.

Ens presentem com una xarxa de perits independents que treballem per la seva zona en la qual hem creat una xarxa pericial, part d'ella integrada en l'associació ASOPER www.asoper.es; ia més els pèrits compta amb la seva col·legiació professional.

Creiem que la millor manera de treballar amb vostè és atenent al seu cas, si és viable o no, per valorar la dedicació dels nostres perits, o les consultes sobre l'especialitat que més li pot interessar pel seu cas.

1inicio.jpg

LA IMPORTÀNCIA l'informe pericial

No només ho aconsellem nosaltres sinó les estadístiques, el 80% dels procediments judicials que s'inicien i es basen en un informe pericial qualificat, són satisfactoris.

¡¡¡NO ES LA JUGUI A CARA O CREU !!!

Sempre recomanem als nostres clients deixar-se assessorar per un perit professional i expert en la matèria. No tingueu inconvenient a contactar-nos, l'ajudarem sense compromís.

Som especialistes en realitzar taxacions i informes tècnics judicials.

Portem treballant com a pèrits i taxadors judicials des de l'any 2000, amb una cartera de més de 500 clients i havent realitzat ja més de 2.000 procediments.

Aprofiti la nostra ajuda per defensar la seva causa i els seus interessos.

Formats per un equip multidisciplinari de professionals altament qualificat, té per objectiu l'assessorament tècnic i realització d'informes pericials judicials o extrajudicials, i informes de taxació, auxiliant a magistrats, jutges, advocats, tribunals, etc. i a quantes persones o entitats ho necessiten, a través dels nostres coneixements i experiència professional.

Treballem en àmbit nacional i internacional. Ens desplacem a qualsevol punt d'Espanya sense cap sobrecost en menys de 24 hores ..

150.png